• Két hete zsibbad az ujjam, már fogni sem tudok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dotor Úr/Nő!Nekem az lenne a problémám,hogy már 2 hete zsibbad a bal kezemen a kisújjam,de mára már annyira,hogy fogni is alig tudok a bal kezemmel..Mi lehet a baj?Kérem segítsen:Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Nagy valószínűséggel idegnyomódás okozza a panaszait, ami lehet a csukló, a könyök és a nyaki gerinc szintjében. Ennek eldöntéséhez úgynevezett ENG (Elektroneurographia) szükséges. Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol ezt a vizsgálatot előírhatják. Addig is a könyök illetve csukló magasságában használjon fájdalomcsillapító-gyulladásgátló krémet, és ha csak teheti, fáslizza be  a csuklóját.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség

        Kérdés: 2009-03-06 15:34:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő, Édesanyám MR leletének értelmezésében szeretném a segítségét kérni. Nagyon gyakran szédül és elesik, érdeklődni szeretnék, hogy a lelet magyarázatot ad-e erre a problémára, és ha igen, kezelhető-e a betegség....
        17éves lányom,aki 168 magas és 47kg az alábbi tünetekkel van..Hirtelen kezdődő bal oldali látászavar.A bal oldali szemével fekete foltot kezd el latni,ami akadályozza a látásban,homályosan és szaggatottan kezdi látni ilyenkor a mozgó...