• Fejbőr zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno, A kovetkezo kerdessel fordulnek Onhoz. Kb ket honapja arra lettem figyelmes hogy kulonbozo reszeken valtakozva zsibbad a fejborom. Kb. olyan erzes mint amikor az erzestelenito hatasa gyengul es lassan tunik el. Ez tartott ket hetig utana megszunt. Nehany napja ismet megjelent. Egyebkent reggeli orakban ebredes utan egyaltalan nem eszlelem, utana lassan megjelenik. Ha pl. beszelgetek valakivel es teljesen elfeledkezek rola a tunet megszunik. Azt hozza kell tennem hogy eleg nehez idoszakat elem az eltemnek es vannak olyan privat dolgok amik mar jo ideje nyomasztanak. Eszlelhetoen a pillanatnyi aggodalom novekedesere a tunet erosodik. Eddig semmilyen mutetem nem volt. Valaszat koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a fejbőr, zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Okozhatja a fejbőr zsibbadását a nyaki gerinc kisizületeinek elváltozása, mivel a fejbőr legnagyobb részét érző működéssel ellátó ideg onnan ered. Emellett az Ön által említett pszichés tünetek is szerepet játszhatnak benne. Próbálja meg gyulladáscsökkentő, patikában kapható kenőcsökkel masszírozni a nyakát pl. Flector, Voltaren, Diclac, és ha jó hatású akkor megvan az oka. A feszültség ellen pedig próbáljon Magne B6-ot szedni. Ha panaszai ezekre nem szünnének, keressen fel egy ideggyógyászati rendelést.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 14:31:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: