• Idegszonográfia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEBBeteg,

        Arról szeretnék érdeklődni, hogy Magyarországon végeznek-e valahol idegszonográfiás vizsgálatot.

        Egy térdficam során kialakult peroneus bénulás miatt érdekelne a peroneus ideg ilyen jellegű vizsgálata.

        Válaszukat köszönöm.

        Kunos Róbert

        WEBBeteg szakértő válasza a idegszonográfia témában

        Kedves Róbert!
         
        Nem találtam meg, hol végeznek ilyen vizsgálatot. Próbáljon Szegeden érdeklődni Dr Morvay Zita doktornőnél, aki többet tud mondani Önnek. A Szegedi Tudományetem Orvosi Karának Radiológiai Intézetében valószínűleg elérhető.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 17:33:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: