• Érzem-e meg az illatokat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt drnodrur egyproblemam van  amire szeretnek valaszt kapni.31eves vagyok es a tavaly majus 1-en volt egy motor balesetem,sulyos fejserulesem volt,agyrazkodas es azotattol nem erzem az illatokat es az izeket se kiveve az edest ,savanyot,keserut azert fordulok most onokhoz mert szeretnem tudni hogy mi az oka,es hogy fogom e erezni meg valaha az izzeket illatokat?ELORE IS KOSZONOM!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szagérzés, ízérzés témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a szagérzés illetve ízérzészavar összefügg a koponyasérülésével, akkor kicsi a valószínűsége, hogy jelentős javulás várható. Gondolom készült koponya CT vagy MR vizsgálat a balesete után, azon ha történt sérülés ábrázolódni kellett. Keressen fel a problémájával egy ideggyógyászati szakrendelést a korábbi leletekkel és azok átnézésével esetleg újabb vizsgálatok kiírásával pontosabb válasz adható. Az agyi sérülés mellett az orrban lévő szaglóhám is sérülhetett a baleset során, ezt fül-orr-gégész tudja Önnek megmondani.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 14:35:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: