• Gyermekneurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/ Doktorno!

        Van egy 9 honapos kislanyom, akin neha fura oldalra hajlast veszek eszre, ami azzal jar hogy ulteben egyik oldalra, foleg bal fele hajol es a fejet kiforditja mintha felfele nezne. Egy par masodpercig igy van, aztan visszater a normal testhelyzetbe. Kozben nem veszek eszre rajta semmit, tehat maganal van, jar a szeme, figyel, de valahogy olyan furan nez olyankor ki, hogy kirazott tole a hideg. Ezt igen valtozo idokozonket csinalja, neha naponta tobbszor, neha napokig nem. Annyit szeretnek tudni hogy mi az On velemenye, hogy ez vajon csak egy rossz berogzodott mozdulat, vagy valami masra is kellene gyanakodnom?

        Szeretnem azert megnyugtataskeppen egy altalanos neurologiai vizsgalatra elvinni, ahol megnezik a reflexeit, es meg nem tudom miket, de mindenkeppen maganrendelest keresek, mert sajnos sem a gyerekorvos, sem a korhazunkban a neurologus nem ugy allt a kerdeshez ahogy az elvarhato lett volna. Budapesten a XV keruletben lakom, kerem ha tudna valakit ajanlani a kozelben azt nagyon megkoszonnem.

        Udvozlettel,

        Nagy Zsuzsanna

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekneurológia témában

        Kedves Zsuzsa!

        Lehet, hogy csak rossz szokása a gyermeknek, de lehet, hogy valamilyen tónuseloszlási zavar okozza a problémát, emellett epilepszia lehetősége is fennáll. Sajnos magánrendelést nem tudok Önnek ajánlani. Budpesten számos gyermekneurológiai szakrendelés működik, kérjen időpontot valamelyikre. 



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 14:03:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: