• Cystosus agyban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném tudni hogy ez konkrétan micsoda:cystosus 8mm-es?Meg az utolso vizsgálat ota keletkezet kétoldali frontalis dominanciával néhány 2-3mm-es nagyságu,elmosódott kontúrú hyperintens elváltozás.Ezek T2 mérésen is látszanak!Az orvosok kontkrét dolgott nem mondanak.Szeretném Őszintén a segitségét kérni ha válaszolna ezekre a dolgokra Konkrétan!Ezeket szedetik velem:rivotril 2mg ezt 3x1,betagen:2x1!Kérem Segitsen!!Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a cysta témában

        Kedves Kérdező!

         

        Ez amit leír nekem, sajnos kevés ahhoz, hogy konkrétumot tudjak mondani. A teljes leletre lenne szükség ahhoz, hogy pontos választ tudjak adni. Így csak annyit tudok mondani, hogy a cystosus azt jelenti, hogy kicsi cystak vannak benne, de hogy miben, az a leírásából nem derül ki. Jó lenne tudnom a tünetekt és panszaokat is, amiért ezt a koponya MR vizsgálatot Önnek kiírták. Írja meg pontosan, és akkor megpróbálok pontos választ adni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-06 18:56:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: