• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        20 éve vagyok epilepsziás. Egy éve egyre gyakrabban fáj a fejem,és szédülök.     .Voltam nyaki rtg negativ. Doppler UH negativ. Koponya ct ,bal a. vertebrális nyomja az agytörzset.Enyhe foku celeberállis athrophia van.  Voltam szemészeten az is negatív.Fül-orr-gégészeti vizsgálat is negatív lett.Dephakine 500-at szedek este egyet.Lehetséges ,hogy a szédülés a gyógyszer mellékhatása?

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Ha 20 éve szedi a gyógyszert, valószínű, hogy már felnőtt, ez a gyógyszeradag pedig elég kevés ahhoz, hogy szédülést provokáljon, ráadásul 20 év után. A szédülésnek számos oka van, abból, amit leírt nem tudok közelebbit mondani. Írjon a szédülésről esetleg többet pl. milyen helyzetben jelentkezik, meddig tart, milyen egyéb tünetet észlel ilyenkor, mire szűnik, forgó jellegű vagy húzó, akkor pontosabb választ tudok adni.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-19 14:17:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 08:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: