• Alvászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor!

        Én egy 18 éves fiatal vagyok.Nagyon sok problémát okoz a munka és az iskola terén is az alvászavarom.Egyszerűen lehetetlen engem felébreszteni reggelente évek óta húzódik ez a probléma és nem találok rá megoldást, hiába alszom ki magam nem tudok saját magamtól felkelni de segítséggel sem egyszerű a dolog.Remélem önök majd tudnak nekem segíteni.

        Tiszetelettel: Kerekes Dániel

        WEBBeteg szakértő válasza a alvászavar témában

        Kedves Dániel!

        Ha jól vettem ki soraiból az alvászavarával eddig szakemberhez nem fordult. Ezzel a problémával ideggyógyász vagy pszichiáter foglalkozik, léteznek speciális Alvászavar ambulanciák, keressen fel egy ilyet. (oda nem csak a kevés alvással küzdők mehetnek). Ott kiderülhet, van-e szervi oka ennek a problémának, ill. terápiás javaslatot is kap.

        Üdvözlettel: dr. Bakos Cinnia

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-20 14:57:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: