• Miért szédülök állandóan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Évek ota tart ez az állapot de senki nem ad rá kielégitő választ.Sajnos ez olyan szinten zavar hogy nem vagyok hajlando egyedül az utcán sétálni.Dolgozni járok de ott is folyamatos a rosz közérzet.Egyensuly zavarom olyan szintű hogy járásomban kilengések vannak.Az orvos erre azt mondta nincs semmi bajom.Decemberben emlékezetkiessésem volt,korházba kerűltem,vizsgálatok,és semmit nem találtak.Jelenleg Astrix gyogyszert szedek.Nagyon el vagyok keseredve.Köszönöm előre is.Tisztelettel Vida Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Katalin!

        Többet kellene tudnom. Fontos lenne az, hogy a szédülés mikor jelentkezik a fej mozgatására, testhelyzetváltoztatásra?  Milyen tünetek kapcsolódnak hozzá pl. kettőslátás, végtagzsibbadás, hányinger, hányás. Mennyi ideig tart? Mire szűnik meg? Valószínű azért mondták az orvosok, hogy nincs semmi baja, mert nem találtak olyen tünetet a vizsgálatával, ami a szédülés agyi eredetére utalna. Emellett még lehet a fülben lévő egyensúlyozó szerv bántalma is, illetve lehet nyaki gerinc vagy szív eredetű. Az, hogy már nem mer miatta kimozdulni, emlékezetkiesése volt valószínűleg pszichés tünet, ami a szédülés miatti szorongásból adódhat. keressen fel egy pszichiátert is, aki tud javasolni erre valamilyen gyógyszert Önnek. A részleteket ha megírja részletesebben tudok válaszolni a szédülésre vonatkozó kérdésére.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 20:57:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: