• Égés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr úr nő néhány hónapja írtam önöknek hogy belül égést érzek  vizelésnél és nagy vécézésnél hát most nem belül hanem a derekam körül és a hasamon érzem ezt mintha a bőröm alatt égetne valami az alsónadrág viselése is kelemetlen mintha a gumija elszorítaná a derekam de ez nem az .Kérem adjanak tanácsot hová fordulhatnék segítségért előre is köszönöm .

        WEBBeteg szakértő válasza a égő érzet témában

        Kedves Kérdező!

        Ez a furcsa égő érzés leginkább övsömör utáni állapotnak tűnik itt az Ön leírása alapján, de okozhatja a gerincvelőből kilépő gyök bántalma is. Akkor is lehet övsömör mardványa, ha Ön korábban nem vett észre kiütéseket a jelzett területen, mert lehet, hogy csak egy két hólyag volt, vagy belül, a hólyag illetve a végbél nyálkahártyájánál volt. Ideggyógyászt keressen fel először. ha nem találnak ideggyógyászati problémát a bőrgyógyász lehet a következő állomás.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-04 13:13:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: