• Gerincsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2004-ben műtöttek gerincsérvre. Azóta egyre rosszabul tudok járni. Ott tartok, hogy húsz-harminc méter után nagyon kezdenek elfáradni a lábaim, a forgóimnál, ilyenkor csak néhány perc pihenés után tudok tovább menni. lépcsőt mászni pedig még keservesebb, minden fordulóban meg kell állni. 6-8 kg túlsúlyom van, de az a műtét előtt is volt. Mitől lehet ez a panaszom ,és hogy lehet megszüntetni?! Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincsérv témában

        Kedves Kérdező!

        Elképzelhető, hogy ismételten a gerincnél kell keresni a problémája okát, lehet, hogy egy másik porckorongnál alakult ki sérv vagy sérvkezdemény, vagy a műtött területben ismét.
        Emellett panaszait a csípőizület kopása is okozhatja. Keressen fel egy ideggyógyászati és egy reumatológiai szakrendelést, ahol a vizsgálatával pontosabb választ tudnak adni.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-01 15:36:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 06:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: