• Egy kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr.egy egyszerü kérdésem lenne,hogy az idegcsillapito hatása ugyanaz e ha port csinál az ember belöle és felszivja orron keresztül?válaszát elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszer témában

        Kedves Kérdező!

        Nem teljesen szokványos a kérdése. Az "idegcsillapító", gondolom valamilyen nyugtató hatású gyógyszer. Nem javasolt a szokványostól eltérő módon, azaz a szájon át történő bevételtől való eltérő használatuk, mert károsíthatják az orrnyálkahártyát és az alsó és felső légutakat, a tüdőt is beelértve. Ezek a tabletták úgy vannak kialakítva, hogy a gyomor-bél rendszeren keresztül szívódjanak fel, akkor biztosított a megfelelő hatásuk. Használja inkább rendeltetésszerűen.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-13 19:46:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: