• Fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Legyenszíves segíteni, hogy mi okozza a fejtető mindkét oldalán az égő érzést.

        Néha már az arcomon is érzem, mintha rengeteg erőspaprikát ettem volna, ég.

        Festem a hajam de gondolom ha ez okozná akkor máshol is érezném.

        Nem korpás, nem hullik.

        Várom válaszát

        Köszönettel Darvas M

        WEBBeteg szakértő válasza a fejbőr témában

        Kedves Kérdező!

        Ha nincs a bőrön elszíneződés, kiütés, akkor nagy valószínűséggel neuralgia miatt jelentkezik a panasza. Ennek  a bőrterületnek az érző működését ellátó  ideg valmilyen oknál fokva kialakult bántalma miatt jelentkezik az égő érzés. Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol a vizsgálatával, kikérdezésével esetleg olyan tünetek is felismerésre kerülnek, amiről Ön esetleg azt gondolja nem fontos. Neuropathias bántalomra van gyógyszer, ami megpróbálható, de et csak szakorvos javasolhatja.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-10 18:20:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: