• Jobb oldali fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web.Dr. Édesanyámnak az a problémája hogy esténként megfájdul a jobb szeme és ezáltal elkezd fájni az egész jobb oldala! ( Fejétől a talpáig ! ) Már járt orvosnál de választ nem adtak neki lehetséges az idegeskedés miatt ez a nagy fájdalom neki?Mi lehet a fájdalom oka? Segítségét előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező!
         
        A szemkörüli illetve szemfájdalom hátterében számos ok állhat.Lehet szemészeti probléma pl. látásromlás, zöldhályog, de állhat ideggyógyászati megbetegedés is, de természetes stressz is. Mindenképpen keressen fel egy szemészeti és egy  ideggyógyászati szakrendelést, ahol az édesanyja vizsgálatával észlelt tünetek alapján a szükséges vizsgálatokat előírhatják és ennek alapján a fejfájás oka tisztázhatóvá válik.
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 15:50:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 08:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó