• Mitől zsibbadhat az alsóajkam 1 hónapja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mitől zsibbadhat az alsó ajkam jobb oldalon és a szám széle kb. 1 hónapja? Fogfájással kezdődött,algopirint vettem be reggel és délután számszéle és ajkam elkezdett zsibbadni és azóta folyamatosan zsibbad. Fogorvos gyökérkezelést végez, antibiotikumot is szedtem (Milgamma), teljes vérkép, góckutatással, negatív lett, kiv.koleszterin magas,ideggyógyász rendben talált és nem küldött tovább. Mit tegyek segítsenek kérem! köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!
         
        Nagy valószínűséggel valamilyen helyi oka lehet a szájkörüli zsibbadásnak. Elképzelhető, hogy az az érzőideg, mely ezt a területet ellátja a fogágyi gyulladás miatt károsodott. Ez a folyamat általában nem tart hosszabb ideig néhány napnál, ritka,  hogy egy hónapig elhúzódjon. Amennyiben a fogorvos nem talál továbbra sem gócot és az ideggyógyász az Ön vizsgálat során nem talált olyan tünetet, mely ideggyógyászati betegségre utalna, akkor ne aggódjon. Kellemetlen érzés, de próbálja elfogadni, egy idő után valószínűleg mérséklődni fognak a panaszok.
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-04 19:44:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: