• Jobblábam combtöből állandóan fáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr A lábamba érző fájdalom kb.1 hónapja van.A combtőből indul ki és lesugárzik most már a térdemig.Ez a fájás állandó, mintha egy kicsit az ágyékhajlatom meg lenne duzzadva, de nincsen szinelváltozás.Nem dohányzom,szivproblémám:kéthegyü bill.prolapusa, idült ischaemiás foramen ovale apertum .Vérnyomáscsökkentőt szedek,cardilopint és betaloc zookot.Szeretném tudni mi is lehet a probléma és milyen orvosi vizsgálatra kellene elmenem.Várom válaszát, előre is köszönöm.Kovacsne Eva

        WEBBeteg szakértő válasza a combfájdalom témában

        Kedves Éva!
         
        Az Ön által leírt probléma hátterében állhat a comb érző működését ellátó ideg nyomódása (úgynevezett alagút szindróma) a lágyékhajlatban, de állhat érszűkület is. Gerincbántalom ritkán okoz ágyékhajlatból kiinduló fájdalmat. Elsőnek szerintem ideggyógyászhoz kellene fordulnia, aki a vizsgálata után elküldheti a szükséges vizsgálatokra pl. ultrahang, érsebészet, Rtg.
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-04 20:08:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: