• Meszesedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Nem túl régen leírtam problémáimat,csibbadó,bizsergő érzést érzek a jobb karomban ,nem csak éjszaka hanem szinte mindig.A háziorvos adott beutalót a neurológiára, innen elküldtek különböző vizsgálatokra(szemészet,MR, labor) A Doktornő a sclerosis multiplex-re gyanakodott, de a vizsgálatok után ezt kizárta és azt állapította meg h nagyfokú meszesedésem van.Eléggé megijedtem, hogy 18évesen ilyen problémám van.Gyógytornára és ultrahangos fizikoterápiás kezelésre kell járnom valamint Milgamma vitamint kell szednem.Ezen kívül kívül tudok e valamit tenni h ez az állapot ne súlyosbodjon pl.étrend A tanácsokat előre is köszönöm. Négyesi Rita

        WEBBeteg szakértő válasza a meszesedés témában

        Kedves Rita!

        Sok mindent leírt, de azt nem, hogy ezt a meszesedést pontosan hol is találták. Jobb lenne, ha a leleteket pontosan leírná és akkor tudnék Önnek válaszolni, így sajnos nem. Különböző, gondolom agyi, terürületeken lévő meszesedéseknek más-más oka lehet.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-01 22:30:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: