• Bal oldali fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Kb. 4 hónappal ezelőtt kezdődött fejfájásom (szinte folyamatos volt hónapokon át), melynek kivizsgálása során minden lelet negatív lett. Ezzel egyidőben a bal oldali vese tájéktól egészen a vállamig (a hát részen), illetve az álkapcsomig fájdalmat érzek. A bordám elöl egy ponton nyomásérzékeny. A fájdalom olyan, mintha egy izom görcsölne végig a fent leírt területen. Ez kizárólag a bal területre összpontosul. A közérzetem is fátyolos, tompa. Milyen vizsgálatot, szakorvost javasol, mi lehet a probléma? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincfájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Nem írta meg, hogy milyen vizsgálatokon van már túl, úgyhogy lehet, hogy lesz olyan az általam javasoltak között, melyen már túlesett. A panaszai alapján, így vizsgálat nélkül, a gerincére helyezném a panaszai forrását. Jó lenne tudni, hogy egy ideggyógyász szakorvos mit talált az Ön fizikális vizsgálata során, az segítene pontosabban loklizálni  a bajok forrását.  Véleményem szerint teljes gerinc MR, koponya-gerinc átmeneti MR, gerinc és mellkas Rtg, hasi UH, labor,  belgyógyászati és reumatológiai vizsgálat jöhet szóba. Ha esetleg részletezné a korábbi vizsgálatok eredményét és az egyes szakorvosok által leírt statusokat többet tudnék mondani.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-30 18:40:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: