• Izomfájdalom combban és vádliban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tegnap nagyon erős izomfájdalmak kezdődtek a jobb vádlinban és a combomban.Felkerestem háziorvosom, mivel koleszterint szint csökkentő gógyszert szedek /atrois/,gondoltam,hogy ez a mellékhatás,habár már 5 éve szedem és ilyen intenzív fájdalmaim még soha nem voltak.Háziorvosom az mondtam,hogy az összes leletem nagyon jó /kb 2 hete voltam labor vizsgálaton/ nem tudja,hogy mi lehet ez.Felírt izomlazítót, de nagyon-ngyon intenzív fájdalmaim vannak és szünet nélkül.Éjjel csak altatóval tudtam aludni.Mivel lehetne enyhíteni a fájdalmat és rájönni a kiváltó okra?Előre is nagyon köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a izomfájdalom témában

        Kedves Kérdező!
         
        A hirtelen kezdetű fájdalom hátterében állhat érelzáródás, érszűkület, mélyvénás thrombosis illetve gerinc elváltozás pl. gerincsérv, gerinc kisizületi elváltozásai.
        Mivel komolyabb probléma is állhat a háttérben keresse fel háziorvosát és kérje belgyógyászati, ideggyógyászati vizsgálatát.
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-01 13:21:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: