• Remegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mellkasi reszketés, a kéz és a láb nem, mintha nagyon fáznék, a felkar és a nyak alatti részen, a hát felső részén pedig szinte ég

        WEBBeteg szakértő válasza a remegés témában

        Kedves Kérdező!
         
        Nem teljesen világosak az Ön által leírtak alapján a panaszok. Az érzészavarokhoz tartozó égő jellegű érzés mivel szimmetrikusan jelentkezik mindkét oldalon lehet nyaki gerinc eredtű, okozhatja a gerinc meszesedése illetve a csigolyák közötti porckorong bántalma. Lehet valamilyen olyan kozmetikai szer helyi használata, mely a bőr idegvégződéseinek ingerlésével váltanak ki hasonló érzetet. Ha kiütések is jelentkeznek ezen a területen, ahol az égő érzés van, vagy korábban voltak kiütések ezen a részes övsömör is állhat a háttérben. Igazából ha sokkal részletesebben leírná a panaszokat pl. mikor jelentkezik, milyen pontosan, meddig tart akkor valószínűleg bővebben is tudnék rá válaszolni.
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-04 20:06:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: