• Furcsa szédülés,tompa érzés a fejben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Június óta furcsa szédülésérzetem van,főleg apró mozdulatoknál,mintha inogna a testem,mitha el akarnék dőlni!!A fejem olyankor mintha tompább lenne,de gondolkodni tudok,tehát ezen kívül nem okoz tünetet! Voltam már: CT-n, nyakcsigolya röntgenen,érultrahangon,laborban, reumatológán, neurológián, fülészeten, otoneurológián, tüdőgondozóban,nézték a szívemet stbstb. A nyakcsigolya röntgenen kívül sehol nem találtak semmit!Ott discopathia jeleit mutatták ki és hogy a C.VI.-nál a porckorong kesekny,a C.VII-nél a harántnyúlvány nagyobb!Erre azt mondták nem okoz ilyen gondot!(??)Ezután pszichiáterhez küldtek aki gyógyszert írt fel,amitől nem nagyon javul az állapotom!Tavaly basedow-kór miatt kioperálták a pajzsmirigyemet,de a hormonom havi szinten ellenőrizve van! Szeretném megkérdezni,hogy a súlyos betegségeket kizárták-e ezekkel és hogy esetleg van-e valamilyen vizsgálat amit még javasolna?Vagy tényleg pszichésen van és majd idővel elmúlik?Nagyon el vagyok keseredve!Más tünetem nincs,tehát csak ez furcsa szédülés és gyakori fejfájás van!Van étvágyam,nem fogyok,nem fáj semmim... Válaszát,tanácsát előre is hálásan köszönöm! Zoltán (23 éves)

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Zoltán!


        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 13:45:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: