• Mitől fáj elöl is, hátul is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő! Tavaly műtöttek porckorongsérvvel,a műtét sikerült énis megszabadultam kínzó fájdalmaimtól,nagyon örültem ezidáig. Nagyon fáj a gerincem,a hasamba is kisugárzik,fáj a hátam.A cipőmetis alig tudom felvenni, az öltözködés kész kínfájdalom,keservesen alszom, egyszóval egymerő kínban élek. Voltam orvosnál, de egyenlőre csak fájdalomcsillapítót kaptam,ez valamit enyhít, de így még mindig nem tudom mi is a baj.(?)2oo1.-ben tüdőrákkal kezeltek, úgy tűnik sikeresen, de egy állandó rettegésben élek, hogy vajon a csontjaimat, gerincemet nem támadja-e meg.Sajnos vizelet és széklettartási problémáim is vannak, cukorbeteg is vagyok.Várom válaszát, köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a porckorongsérv témában

        Kedves Kérdező!

        Amiket leír elég sokféle betegség lehetőségét felvetik, amelyek a panaszai hátterében állhatnak. Okozhatja a fájdalmat a műtéti területben kialakult hegszövet képződés, vagy a sérv kiújulása. Okozhatja a korábbi tüdőfolyamat  okozta elváltozások pl. veseáttét,  csigolyaáttét.
        Kérjen részletes kivizsgálást gerinc CT, hasi  UH, laborvizsgálat,  csontszcintigráfia.  Ezek nélkül sajnos én sem tudok Önnek pontos választ adni.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-24 22:00:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: