• Gerinc sérv?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr!Egy hete éjjel-nappal zsibbadást érzek az egész jobb lábamba.Hol gyengébben,hol erősebben.Ha hajolok előrre akkor pedig nagyon fáj.Mi lehet a baj?Kihez forduljak vele? Ez a lábam velem született csípőficamos,még műtétem nem volt.Előre is köszönöm válaszát.Cs.L.né

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincsérv témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen a panaszait okozhatja akár gerincsérv is, hiszen annak tünetei:  derékból lábba, lábszárba sugárzó, változó erősségű fájdalom, zsibbadás és izomgyengeség.

        Egy neurológiai vizsgáltatra lenne szüksége, hogy közelebb jusson a pontos diagnózishoz.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-27 11:49:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: