• Fejzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Dr ur-Dr nő. problémám elég egyedi.Egy hónapja kb iszonyu fejzugásom van, ami ha fájdalomcsillapitot veszek be akkor sem mulik el. Olyan mintha sisteregne a fejem, vagy nem is tudom mihez hasonlitani. kérdésem, ez mitől lehetséges? várom mielobbi válaszát. ÍTisztelettel. Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a fülzúgás témában

        Kedves Andrea!

        Lehet, hogy nem is fejzúgása van, hanem oylan erősen zúg a füle, hogy azt érzi az egész fejében. Számos ok állhat a háttérben, melyek legtöbbje jóindulatú. Azt, hogy mi okozhatja az életkor is befolyásolja, másabb okok állhatnak egy 20 éves és megint mások egy 50-60 éves beteg panaszai mögött. lehet oka gyakran alacsony vérnyomás, a nyaki erek meszesedése, fülészeti probléma, de okozhatja pszichiátriai megbetegedés is. Fül-orr-gégészeti és neurológiai vizsgálatot javaslok Önnek, ahol a vizsgálatokkal pontosabban meg tudják határizni a háttérben álló okot.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-17 14:51:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: