• Izomsorvadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR!48 ÉVES VAGYOK,A BAL VÁLLAM ELMESZESEDETT EGY HONAPON BELÜL IZOMSORVADÁS KÖVETKEZET BE A VÁLLAMNÁL ÉS A HÁTAMNÁL.KÓRHÁZI KEZELÉST KAPTAM DE AZÓTA AZON AZ OLDALON FÁJ A HÁTAM LÉFELÉ.KÉRDÉSEM:HOGY A SORVADÁS TOVÁBB TERJED?MILYEN GYÓGYMÓDOTT TUD JAVASOLNI,MERT A MÜTÉTET ELUTASÍTOTTÁK. KÖSZÖNÖM

        WEBBeteg szakértő válasza a izomsorvadás témában

        Kedves Kérdező!

        A legfontosabb kérdésem az lenne, hogy miért következett be az izomsorvadás, milyen betegséget állapítottak meg Önnél, milyenek a vizsgálati eredményei? Ezek hiányában sajnos érdemleges választ adni nem tudok. Ha ezeket megírná, akkor pontosabban tudnék válaszolni. Az izomsorvadás ellen bármilyen okból is következett be a legjobb az aktív mozgás, mely egy idő után a fájdalmat is tudja mérsékelni. Amennyiben az aktív mozgás valami miatt nem alkalmazható, akkor a sorvadt izomterület lokális elektromos ingerlése jöhet szóba az úgynevezett TENS készülékekkel. Írja meg kérdéseimre a választ és akkor bővebben és célzottan tudok Önnek válaszolni.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 18:59:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: