• GinkoPrim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő, Doktor Úr, azt szeretném kérdezni,hogy 2008.júniusában agyvérzést kapott 48 éves férfi esetében,aki jobb oldalára béna maradt és nehézkesen beszél,használna-e a GinkoPrim.Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a agyvérzés témában

        Kedves Kérdező!

        Megpróbálhatja nyugodtan a használatát. A mozgásteljesítményen tornával, a beszédkészségen folymatos beszéltetéssel, olvastatással segíthet. Magától a Ginko-tól csodát várni nem lehet, de az általános agyműködésre jó hatású.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-01 21:45:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: