• Látási zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! A következő a problémám: alacsony a vérnyomásom, általában 110/57, van, hogy 120/76 stb. Mitralis prolapsusra szedek napi 2,5 mg Concort. Vércukorszintem rendben van. (32 éves nő vagyok.) Sokszor fáj a tarkóm, zúg a jobb fülem. Nyaki ereim rendben vannak. Neurológiailag, otoneurológiailag is kivizsgáltak. Sokszor szédülök napközben, meszesednek kicsit a nyaki csigolyáim. Ami viszont ennél is jobban zavar, hogy van, hogy abroncsszerűen, máskor migrénszerűen elkezd fájni a fejem, a szemem előtt mintha minden el akarna sötétedni, de aztán mégsem. Van, hogy zavar a fény. Látásommal is minden rendben van. Vérnyomásingadozás lenne? Rossz agyi vérkeringés? Szedhetem a Concort együtt Bilobillal, hogy esetleg segítsek magamon? A neurológus ajánlott Bilobilt, de elfelejtettem megkérdezni, hogy szedhető-e együtt Concorral. Koffent igyak vagy ne? Hová menjek még vizsgálódni? Köszönettel: Lívia

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves Lívia!

        Látászavarát okozhatja pillanatnyilag alacsonyabb vérnyomásérték főleg ha hirtelen felálláshoz, hosszabb ideig tartó álláshoz kapcsolódik. Lehet migrén egyik tünete is, ha mint ahogyan leírja görcsös fejfájás és fénykerülés is kapcsolódik hozzá. Amit leír, az kevés ahhoz, hogy pontosabbat tudjak Önnek mondani. Keressen fel egy fejfájást szakrendelést, és ott pontosabb választ kaphat. A  Concor és a Bilobil szedhető együtt.

        Üdvözlettel.Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-02 21:49:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 07:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: