• Porckorongsérv gyógyítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktor Úr! Egyik cikkükben írták, hogy a porckorongsérv betegséget lehet kezelni az ún. intradiszkusz elektrotermo terápiával. Kérdésem, hogy hazánkban hol érhető el ez a kezelési forma, illetve ha nálunk nem, a világ mely országaiban alkalmazzák? Köszönettel: Gábor

        WEBBeteg szakértő válasza a porckorongsérv témában

        Kedves Gábor!
         
        Egy olyan helyet tudok az országban, ahol biztosan végeznek percutan intradiscus elektrothermo terápiát. Ez a hely az Oszágos Gerincgyógyászati Központ.
         
        Elárhetősége:
        A Budai Egészségközpont Kft. (www.bhc.hu) szakkórháza
        1126 Budapest, Királyhágó 1-3. Telefon: 88-77-900

        Tisztelettel: Dr. Bessenyei Mónika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-27 13:45:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: