• Agyvérzésszerű tünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Érdeklődni szeretnék, hogy mi okozhatja alkalmanként az agyamban fellépő éles fájdalommal járó tüneteket? Úgy érzem, mintha elpattanna benne egy ér és némileg enyhe meleg érzést is észlelek ezen az ominózus területen. Nemrég történt olyan, hogy egy nagyobb, tarkó táji fájdalom után nemsokkal a látásom kezdett megváltozni és -bár erre már nem nagyon emlékszem- volt kisebb hányingerem is. Persze ezt talán az akkori nagyobb fájdalommal járó ijedség is okozhatta. Ezen tünet általánosságban 22 éves húgomnál is előfurdul. Mindketten mondhatni vékony testalkatúak vagyunk és átlag magasak. A kérdésem az lenne, hogy kell e ezzel a problémával foglalkozni?

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező!
         
        A problémával mindenképpen érdemes foglalkozni. A fejfájásnak számtalan oka lehet, kezdve a teljesen jóindulatútól a komolyabb betegségig. Ha ezek a panaszok rendszeresek, akkor mindenféleképpen érdemes felkeresnie egy fejfájás szakrendelést (vagy ennek hiányában általános ideggyógyászati rendelést), ahol a panaszok pontos kikérdezésével a megfelelő vizsgálatokat, amennyiben szükségesek elő tudják írni. 
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Mónika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-27 13:29:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: