• Vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Szappanos Zsuzsanna! Tudomásomra jutott, hogy Németországban lehetséges a neurotranszmitterek (szerototin, nor-adrenalin, dopamin) szintjének mérése. Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy érdemes-e a fent említett vizsgálatot elvégeztetni annak érdekében, hogy a pszichiátriai, illetve neurológiai problémáimat itthon gyorsabban és hatékonyabban lehessen orvosolni?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a neurotranszmitterek témában

        Kedves Kérdező ! A diagnózis felállításához ez semmi esetre sem vezet eredményre,ezért nem érdemes. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. szeptember 04., 21:17; Megválaszolva: 2017. szeptember 12., 06:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: