• Szem kiakadás,hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap kiakadt a szemem előtte hányingerem volt és egy kicsit szédültem .azt tudni kell hogy nemrég volt most egy szívműtétem. Mikor kiakadt aztán nem akkor a látásom is romlott homályos volt szinte minden nehezebben tudtam például a lábamat mozgatni . Rossz volt a közérzetem is nyugtalan voltam .mi lehet ez a tünet mi okozza

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező ! Nagyon sajnálom, de levele, kérdése alapján nem tudok pontos választ adni, mi okozhatja a tüneteit. Miután szívműtétje volt,elsősorban vérnyomás ingadozásra, vagy szív ritmuszavarra gondolnék. Lehetséges az is, hogy feszült idegállapota váltja ki rossz közérzetét, pedig most a gyógyuláshoz nyugalomra, kiegyensúlyozott életvitelre lenne szüksége.Igyekezzen ezt megvalósítani. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. augusztus 10., 07:27; Megválaszolva: 2017. augusztus 15., 07:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: