• Bal lapocka alatti szúró sugárzó fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Évekkel ezelőtt rosszul emeltem meg a babakocsit,éreztem hogy "megpattant valami a bal lapockámnál" és elkezdett fájni. Aznap este ügyeletet kellett hívni mert nem kaptam levegőt. Az orvos szerint idegbecsípődés volt. Kaptam rá egy szurit. Sajna próbaidős voltam anno igy másnap mennem kellett dolgozni. Sokáig nem fájt... de most megint előjött a fájdalom. Van hogy az újjaim is zsibbadnak és alig birom mozgatni a bal oldalamat. Mit tehetnék merre indulhatnék?? Köszönöm a választ előre is.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező ! Panaszai alapján neurológiai szakorvosi vizsgálat szükséges. Ez a rendelés beutaló köteles, amit a háziorvosa tud kiállítani. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. augusztus 02., 07:03; Megválaszolva: 2017. augusztus 05., 16:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: