• Epilepszia betegségem rosszabodot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő! Azzal a problémával fordulok önhöz,hogy 15 éve Generalizált Epilepsziával kezelnek szerencsémre eddig telses mértékig tünetmentes voltam gyógyszerszedés melett negati volt minden vizsgálatom és panaszaim sem voltak persze a gyogyszerröl nem álitottak le.De most egy éve elkezdet folyamatosan rosszabodni az egésségem vizsgálataim pozitivak folyamatosan és egyre rosszab panaszaim vannak(nyomo - szuro fejfájás felkeléstöl ,lefekvésig hónapok óta gyogyszerek nem segitenek még a migrén elleniek sem,hányinger az étel látán,folytonos szédülés,izomfájdalom és zsibadás,étvágytalanság ,fáradság ,memoria zavar és mintha emlékeimre sem emlékeznék már nehéz felidézni öket,aluszékonyság,fuladás és légszomj.Képtelen vagyok már bár milyen nehezeb fizikai megterhelést elviselni rosszul leszek de nem epilepsziás roham jön rám csak olyan jellegü és egész végig magamnál vagyok és orditani tudnék a fálydalomtol de elmegy a hangom is . Neurologiai vizsgálati lapon csak anyi van hogy negativ vizsgálat. EEG minimális Generalizált epilepszia müködés jelei. Labor vizsgálatom negativ. Tudom,hogy látatlanból nem tud sokat segiteni de már a tanácsai is megfelelnek. Tisztelettel: Tamás

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező ! Epilepsziás betegsége gyógyszeresen kezelt,15 éve rohammentes.Neurológiai vizsgálat negatív. Rosszullétei egyéb problémával állhatnak kapcsolatban. Nekem az a benyomásom, hogy idegi és fizikai kimerülés okozza.Értelemszerűen pihenésre, kikapcsolódásra lenne szüksége.Ennél többet nem tanácsolhatok, hiszen nem ismerem a körülményeit, lehetőségeit sem. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. július 21., 09:56; Megválaszolva: 2017. július 22., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: