• pánik vagy komoly baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorok;) A problémám a követkető lenne....pár napja folyamatosan zsibbad a bal karom, mellkasi panaszom van, tompa nyomo jellegű. A vernyomasom ingadozik a 150/90 től a 90/60 ig... Tegnap nagyon rosszul voltam fájt a fejem nem birtam felkelni, ma reggel szintén. Mivel pánik zavarral küzdök értelem szerüen betudtam ennek és bevettem a megfelelő gyógyszereket, sajnos nem hatottak. Múlt héten voltam kardiologián ott mondhatni rendben volt minden. Annyit mondtak hogy sinus tachycardiam van de ez a pániktól és nem kell rá gyógyszer. Megjegyzem aprilisban volt holterem ahol ezt megneztek. Most is zsibbad a bal karom, fáj a fejem és pluszba még a bal.lábam. Tekintettel arra hogy jo parszor megjartam az ugyeletet, elöbb az önök véleményét kérném ki Remélem nincs trombózisom vagy valami komolyabb. Jelenlegi vernyomásom 128/92/85. Várom megtisztelő válaszukat.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás, karzsibbadás témában

        Kedves Kérdező ! A fejfájás, és karzsibbadás hátterében minden szóba jövő betegséget ki kell zárni.A kardiológiai vizsgálat után egy neurológiai kivizsgálás is indokolt. Csak mindezek után lehet teljes biztonsággal kimondani, hogy a panaszok pánik eredetűek.Leírása alapján mégis valószínűsíteném,hogy pánik zavar.Ebben az esetben folyamatos gyógyszer szedésére lesz szüksége, nem elég csak akkor bevenni, amikor rosszul érzi magát. Ezenkívül jó lenne egyéb alternatív módszerek után nézni, amivel a feszültségét oldani lehetne. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. július 20., 09:06; Megválaszolva: 2017. július 25., 06:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: