• Zsibbad a talpam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három napja zsibbad a talpam egyfolytában,SM beteg vagyok 5éve,de tünetmentes vagyok amióta injekciózom magam,dohányzom.A kérdésem merre keresgéljem az okot,hova forduljak?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező ! Levelében olyan kevés információt közöl a betegségéről, gyógyszereléséről,hogy precíz választ én sem tudok adni. Legjobb, ha az Önt egyébként is kezelő neurológushoz fordul. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. július 07., 18:33; Megválaszolva: 2017. július 11., 06:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: