• láb,kéz remegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom! Erdeklodni szeretnek hogy eszre vettem magamon hogy a kezem es a labam remeg! Kb 1-2hete kezdodott el ez a remeges orvosnal meg nem voltam mert azt hittem elmulik! Valaszat elore is koszonom!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a remegés témában

        Kedves Kérdező ! Panasza,a végtagremegés hátterében,az Ön korában lévő ,fiatal embereknél leggyakrabban a helytelen életmód,alkohol, cigaretta túlfogyasztása,vagy az újabban sajnálatosan egyre gyakrabban előforduló egyéb szerhasználat derül ki. Ezek hiányban is felléphet nagyobb lelki trauma, stressz hatására. Igen ritka, hogy a remegés egyéb idegrendszeri betegség következtében lép fel,de ezek eldöntéséhez a személyes orvosi vizsgálat elengedhetetlen. Gondolja át, Önre mi vonatkozhat a fentiek közül, majd keresse fel először a háziorvosát. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. június 05., 16:06; Megválaszolva: 2017. június 08., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: