• Latászavar,zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17éves lányom,aki 168 magas és 47kg az alábbi tünetekkel van..Hirtelen kezdődő bal oldali látászavar.A bal oldali szemével fekete foltot kezd el latni,ami akadályozza a látásban,homályosan és szaggatottan kezdi látni ilyenkor a mozgó tárgyakat,szemèlyeket.Majd bal karja rá 5percre teljesen lezsibbad és nagyon erős bal oldali homloki fejfájás kínozza..Ez kb 10-15percig tart.Mi okozhatja és milyen irányban induljunk el kivizsgáltatni?Köszönöm,Marietta

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a migrén aurával témában

        Kedves Kérdező ! A leányánál migrén aurával elnevezésű fejfájása miatt neurológiai kivizsgálás indokolt.Ha a vizsgálatok ezt a diagnózist alátámasztják,úgy különösebb aggodalomra nincs ok, mert ez gyógyszeresen kezelhető. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. április 28., 06:50; Megválaszolva: 2017. május 01., 07:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: