• nemtudok megállni a lábaimon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő Januárban kezdödöt ugy éreztem hogy nehezen tudok menni állásnál remegnek a lábaim aztán sétálni akartam de ugy éreztem hogy nem megy rosszulét jött rám hányinger és ugyéreztem hogy öszefogok esni férjembe kapaszkodva valahogy bejöttünk a lakásba azota nemtudok megállni a lábamon remegnek nagyon fáj a hátam a derekam a csipőm álláskor a lábamban a csontok fájnak még a talpamközepe is abokám is a fejembe is olyan furcsát érzek keringés szerü érzés és gyengeség- nyaki bordám kiegyenesedett a csipöm ki van kopva gerincferdülésem van ludtalpam depresszioval kezelnek de akkor is egész testi remegéssel gyomor fájdalommal mentem orvoshoz a házi orvos azt mondta generizált szorongás.most is járok pszihiáterhez de a gyogyszerek a bajaimon nem segitenek .egy egyszerű mosogatást sem tudok elvégezni mert nemtudok állni a mosogató előtt nagyon félek hogy le nyomorodok nem merek ki menni egyedúl a lakásból mert ugyérzem hogy nem tudnék menni. kérem segitsen hová forduljak a panaszaimmal reumatologusnál voltam a csipőmről kért rögent diagnozis coxarthrosis elöbbi diagnozis cervicalgia scoliosis dorsalgia a koponya mr corpus pinealecysta . angiologia 3-as tipusu érszűkűlet-gastroenterologia enyhe aspecifikusidűlt gyulladás enyhe gocos mirigyatrophia nyelési nehézségem is van van ugy hogy a fojadékot sem tudom lenyelni.Néha fekve a levegöt is nehezen veszem. tisztelettel Bodnár Imréné

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a járászavar, fájdalom témában

        Kedves Kérdező ! A szorongásos depresszió gyakran társul változatos testi panaszokkal, remegéssel, gyengeséggel, mint ahogy az Ön esetében is. A pszichiátriában szokásos gyógyszerek nem ritkán okozhatnak mozgászavarokat, ezek miatt a mellékhatások miatt a gyógyszerek változtatása, vagy szüneteltetése javasolt. Hogy ez Önnél mennyire jön szóba, csak személyes vizsgálat során derülhet ki. A többi leírt betegségei közül a coxarthrosis okozhat állás és járás közben erős fájdalmakat.Előrehaladott esetben csípőprotézis válhat szükségessé. Állapota miatt mielőbbi neurológiai vizsgálatot javasolok. Kérjen háziorvosától beutalót. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. április 13., 20:20; Megválaszolva: 2017. április 14., 07:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: