• egyensulyzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktor nö! olyan kérdésel fordulok önhöz hogy lehet e valami agyi problémám ha csak egy sima egyensuly zavar miadt küldtek ell vér vizsgálatra kel e esetleg agodnom?egy teszten vettem részt ami igyenes volt és ott egyensulyzavart állapitotak meg.ez miadt ell küldtek vér vizsgálatra aminek még az eredménye nem jött meg.de semilyen más jelegü tünetem nincs sem fej fájás sem szédülés sesemilyen panaszom nincs.de még nem is szédültem meg egyszer sem.de viszont jó pár ével ezelött gerinc sérvet állapitotak meg nálam amit ott ugye nem is kérdesztek és nem is mondtam.a látásom is rendben van .a vérnyomásom is 125per 80.az érdekelne hogy kell e agodnom hogy esetleg valami nincs rendben.ellöre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a egyensúlyzavar témában

        Kedves Kérdező ! Nem ismerek olyan tesztet, ami végeredményként "egyensúlyzavart" állapítana meg. Így első olvasásra elég megalapozatlannak tűnik, hiszen ez a tünet teszt nélkül is elég nyilvánvaló.Rutin labor vizsgálat alapvető tájékozódási pont az orvos kezében,merre induljon el a betegség felderítésében. Meg kellene várnia, hogy a vizsgálat mutat e valami kórosat. Ha nem, akkor nem kellene aggódnia. Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. április 12., 14:38; Megválaszolva: 2017. április 14., 07:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: