• Fej előredöntésekor rövid ideig tartó bizsergés változó helyen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 18 éves fiú vagyok. Csütörtök este vettem észre, hogy a fejem előredöntésekor a jobb talpamban rövid ideig tartó kellemetlen, de viszonylag enyhe bizsergést érzek. Ez vasárnaptól az alhasamban érződik főként. Ez a tünet kicsit nyugtalanít, a háziorvosom jelenleg szabadságon van. Ön mit gondol, mi lehet az oka? Köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a bizsergés témában

        Kedves Kérdező ! Egyáltalán nem gondolom, hogy a fej előrehajtása és a bizsergések közt bármilyen oki összefüggés lenne.Nyugtalanságra nincs oka. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. március 27., 00:36; Megválaszolva: 2017. március 31., 07:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: