• Fej csapkodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő 6 hónapos kisfiam jobbra balra csapkodja a fejét nem elalvásnál napközbe,akár játék közbe,hason vagy etetőszékbe vagy hanyatt fekve. Engem nagyon zavar gyógytornára járunk ott azt mondták az egyensúlyérzéke jó a fülével nincs gond, a látása is jó,fejlődik rendesen már kúszik is, de ez a fejrázás vagy csapkodás aggasztó. Neurologiára 1,5hónap múlva tudunk menni addig szeretnék valami segítséget kérni mert aggódom.Köszönöm válaszát

        Dr. Kerekes Éva válasza a mozgászavar,gyermekneurlógia témában

        Kedves Szülő! Látatlanban sajnos nem lehet megmondani, hogy ez a jelenség kóros vagy nem. Ha a gyógytornászok, akik látták a fejcsapkodást, nem tartják kóros jelenségnek, akkor bízhatunk bennük, mert ők sok mindent tapasztalnak a munkájuk során. Mindenképpen érdemes felvenni a mozgást egy telefonra, hogy be lehessen mutatni a neurológusnak. Remélem, a vélemény megnyugtató lesz!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2017. március 25., 06:01; Megválaszolva: 2017. március 27., 22:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: