• gyógyszer-mellékhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornnő! Fülzúgásra és csigolyabántalmakra,reumatikus fájdalmakra a köv.gyógyszereket irták fel. Cognit, Arlavert,Zadex,Sirdalud. Igazolt vastagbélgyulladásom van, ami, ha kiujul, akkor vérzik. Salazopyrinnel és odafigyeléssel kordában tudom tartani. Kérdésem, hogy fennt nevezett gyógyszerek egyike sem fogja kiújitani, illetve provokálni a vastagbélgyulladásos betegségemet? Megnyugtató válasz nélkül nem merem kiváltani a gyógyszereket. Az orvos, aki felirta, tud róla, hogy vastagbélgyull.-os betegségben szenvedek. Köszönöm szépen a segitséget.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fülzúgás témában

        Kedves Kérdező ! Ismert dolog, hogy a gyulladáscsökkentő hatású fájdalomcsillapítók, köztük a Zadex tabletta is okozhat gyomor-bélrendszeri irritációt, vérzést, ezért ez Önnek nem ajánlott.Mint ideggyógyász, a leírt betegségei alapján a Sirdalud szedését szintén feleslegesnek és ezáltal károsnak tartom. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. március 09., 13:01; Megválaszolva: 2017. március 10., 16:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: