• Zsibbadás és bőrérzéketlenség.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok! már 2 hónapja csak zsibbad a kezem és bőrérzéketlenségem van. Nagyon kellemetlen a kezem és a lábam zsibbad de a testem többi részén mindenhol bőrérzéketlenség van. Kérem segítsen, előre is köszönöm.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Tekintettel fiatal korára, remélem, hogy a panaszai nem függenek össze semmilyen káros anyag használatával, nemcsak a cigire, és alkoholra, hanem a manapság felelőtlenül használt egyéb szerekre sem kell gondolni. Ha mégis igen, akkor azt mielőbb abba kéne hagyni, mert károsíthatja az idegrendszerét. Ha a fentiek kizárhatók, akkor leggyakrabban idegfeszültség válthat ki az Önéhez hasonló rossz érzéseket. Az idegesség leküzdésében valóban segítenek a vitaminok, a C vitamin mellett most egy ideig szedjen B és D vitamint is, táplálkozzon egészségesen,rendszeresen mozogjon. Hasznos lenne egy vizsgálat a körzeti orvosánál,aki egy laboratóriumi vizsgálat során egyéb rendellenességeket ki tud zárni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. március 06., 17:18; Megválaszolva: 2017. március 07., 06:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: