• Repülhet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Édesanyámmal szeretnénk repülőre ülni hogy láthassa unokáját.10 éve strokja volt.Azóta is sokat fáj a feje és zúg a füle.De amúgy teljes életet él,otthon sokat dolgozik, autóval sokat utazunk,rendszeresen sétál, egészségesen táplálkozik, nem elhízott.A vérnyomása kicsit magas, de gyógyszert szed rá. Mit tanácsol? Elvigyem valami kontrollra? Előre is köszönöm segítségét! P.né Tímea

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező ! A stroke-on átesett betegek kontroll vizsgálata mindenképpen javasolt, évente legalább egy alkalommal.Ellenőrizni kell, hogy a megelőzésként alkalmazott gyógyszerek és egyéb életvitelre vonatkozó javaslatok milyen módon működnek.Mint írja, édesanyja aktív, jó állapotban van.Ha vérnyomását rendben tartja, és az utazás alatt óvják a nagyobb izgalomtól, fizikai megterheléstől, ebből elméletileg nagyobb baj nem lehet. Bizonyos kockázatokkal mindig érdemes számolni, de az élet ezeket rendszeresen felülírja. Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr,Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. február 08., 21:00; Megválaszolva: 2017. február 10., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: