• Miért fáj a fejem a fülem fölött, ha jobbra vagy balra fordítom a fejem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakorvos! A mai mapon délelőtt furcsa jelenségre lettem figyelmes. A fejem csak akkor fáj a fülem felett, ha teljesen elfordítom a fejemet jobbra, vagy balra. A balra fordításkor erősebb a fájdalom. Ahogy fordítom el a fejemet, egyre erősebben fáj, mintha szorító érzés lenne.Csak a jobb oldalon érzek ilyenkor fájdalmat. Rögtön arra gondoltam, hogy lehet, hogy daganat van az agyamban. Ön mit gondol? Kérem azt is írja meg, hogy milyen szakemberhez érdemes fordulni. Kérem mielőbb segítsen! Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel: Miklós

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Lyme kór témában

        Kedves Kérdező! Ha jól látom, Ön jelenleg Lyme-kórban szenved, és antibiotikus kezelés alatt áll.Sajnos, konkrét időpontot nem jelez, most, vagy régebben történt e a fertőzés. Bár a Lyme kórnak vannak idegrendszeri szövődményei, de ez semmiképpen nem agydaganat, hanem agyhártyagyulladás.Tünetei is egészen mások, mint amit leír. A fej erőteljes forgatásakor a bőr alatt található izomzat feszülése járhat az Ön által leírt kellemetlen érzéssel.Ahhoz a szakemberhez forduljon,aki eddig is kezelte Önt,hogy az antibiotikus kúrát követő kontroll vizsgálatokat elvégezze. Minden jótt kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zuzsanna


        Kérdés: 2017. február 02., 09:28; Megválaszolva: 2017. február 05., 07:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: