• Akaratlan mozgás a vállnál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 5éve kezdődött nálam egy akaratlan vállmozgás képében és hasfeszüléssel dystonia szerű izomrángás.Akkor koponya ct, MRI, és agyvíz minta is negatív lett.Lyme kórra lettem egyedűl pozitív. Viszont gerinc MRI vizsgálatot nem végeztek. És ezért a véleményére lennék kiváncsi, hogy gerincből induló probléma okozhat-e akaratlan izommozgást? Köszönettel: Kereszti Attila

        Dr. Kerekes Éva válasza a izomrángás témában

        Tisztelt Érdeklődő! Nem, az akaratlan mozgás általában az agy kóros működéséből adódik, illetve ideges/szorongásos tünet lehet, a gerincvelő betegségei bénulással járnak. Gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2016. január 21., 13:03; Megválaszolva: 2016. január 22., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: