• Állandó fejfájás egyre erösebb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNŐ

        Már teljen tönkre tesz az állando fejfájás.ugy kétéve kezdödött .de mostmár kb3honapja egyre erösebb már gyogyszernélkül nem tudok létezni.de az sem mindig vesz ki csak enyhiti.

        Kérem sziveskedjen segiteni tanácsot adni hova fordoljak

        KÖSZÖNETTEL

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Ideggyógyászaton speciálisan fejfájás szakrendelésen foglalkoznak az ön problémájával, minél előbb keressen fel egy ilyen szakrendelést.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-08-04 22:47:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: