• mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Panaszom a következő: kb. 1hete ugyanazon a ponton fáj a fejem, a bal halántékom környékén, nem elviselhetetlen így gyógyszert se vettem be rá...de nem múlik el gyakran úgy érzem, mintha ráhúzódna a bal szememre is...valamint ha lehajolok vagy ilyesmi erősen elkezdek szédülni. Érdeklődnék, hogy mitől lehet ez?? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kerekes Éva válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Érdeklődő! Panaszának számtalan banális oka , illetve kezelést igénylő oka is kehet, ezt látatlanban nem lehet megmondani. Kérem, forduljon háziorvosához!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2013. április 11., 11:44; Megválaszolva: 2013. április 13., 15:58

        Tudjon meg többet: fejfájás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: