• Napokig tartó fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos Nő,Úr. Már kb 10 napja fáj a fejem. Reggelenként nem, aztán déltől elkezd fájni és estig fáj. Nem nagyon fáj, de eléggé zavaró. Nem a szemem körényékén hanem inkább a fejem 'közepén'. A fájdalom nem folyamatos hanem egy percből kb 30 mp et fáj. A fájdalom erőltetésre és hirtelen fejmozgatásra nem erősödik nem változik. Mi lehet a bajom? Érdemes lenne elmenni orvoshoz?

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Mire ezt a levelet olvassa már biztosan eldőlt a probléma. Fejtetői fejfájás leggyakoribb oka lehet melléküreg gyulladás, vagyis egy felső légúti fertőzésnek a szövörménye. Fül-orr-gégész kollégához forduljon (sinus sphenoidalis gyulladás kizárása miatt). Másik ok lehet a lelki eredet. Ha a fejfájása nem múlik el, akkor keressen fel neurológus szakorvost.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász

        Dr. Kalóczkai Andrea
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. december 10., 21:16; Megválaszolva: 2012. december 18., 19:53

        Tudjon meg többet: fejfájás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor nő! 2016. februárjában gerincsérvet diagnosztizáltak nálam L IV-V csigolyáknál, majd augusztusban SM betegséget állapítottak meg. Idén januárban mozgásra fokozódó fájdalmak jelentkeztek: derék, kersztcsont környékén,...
        Jónapot kívánok! már 2 hónapja csak zsibbad a kezem és bőrérzéketlenségem van. Nagyon kellemetlen a kezem és a lábam zsibbad de a testem többi részén mindenhol bőrérzéketlenség van. Kérem segítsen, előre is köszönöm.