• Tehetetlenség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Több mint egy éve állandóan ég a szemem,fára,bevéresedik,ilyenkor mindig úgy érzem nagyon álmos vagyok és csak aludni lenne jó!Emellett folyton bizonytalan érzést érzek a fejemben,mintha áram rázna meg egy-egy pillanatra(megrándul a fejem) és olyan mintha részeg lennék és vinne a fejem valamerre.Ilyenkor bizonytalan a járásom,olyan érzésem van mintha félre lépnék,kimenne a lábam alól a talaj.Gyengeséget,fáradságot érzek,semmihez nincs erőm! Voltam már a házi orvosomnál,neurológusnál,akik elküldtek vérvételre,BAEP,VEP vizsgálatra,hasi uh-ra,nyaki röntgenre,szemészetre.Az eredmények negatívak,egyedül a májamon látnak egy 16mm átmérőjű hemangiómát,ezért hasi ct javasolt.Nem tudja a neurológusom sem,hogy mi okozhatja ezeket a kellemetlen tüneteket,azt mondja akkor biztos pszichés oka van,ha nem találnak semmit! Van egy orrpolipom és évek óta tartó arcüreg gyulladásom,amire már szedtem antibiotikumot,a gégész azt mondja,hogy az orrpolip és az arcüreg akut gyulladása sem okozhat szédüléses panaszokat!Mit évő legyek?Szeretném ha már elmúlnának ezek a rettenetes érzések,mert rányomják a bélyegét a napjaimra és hamarosan babát is szeretnénk,de így félek belevágni,mert nem tudom,mi okozza a problémáimat?Kérem tanácsukat,segítségüket,hogy hova,merre tovább??Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A neurológus aki vizsgálta biztosan nem talált a vizsgálata során semmilyen eltérést, amely neurológiai betegségre utalna, ezért mondta, hogy pszichés oka lehet. A leírása alapján a tünetei nem jellemzőek semmilyen neurológiai betegségre sem. A tünetekről részletesebb kikérdezésre lenne szükség, de erre ezen a fórumon nincs lehetőség. Keresse fel ismét a neurológust, aki vizsgálta, beszéljék át újra a panaszokat és ha továbbra is azon a véleményen lesz, hogy pszichés ok állhat a háttérben, keressen fel egy pszichiátert.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. december 02., 20:44; Megválaszolva: 2011. december 04., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: